Voorjaarsvakantie in Zoetermeer

| Bureau Citymarketing

Vanaf maandag 28 februari tot en met zondag 6 maart is het weer voorjaarsvakantie in Zoetermeer! Er valt de hele week weer veel te beleven. Van schaatsen tot voostellingen, concerten en indoorlocaties bezoeken. Zin om in de natuur te wandelen of fietsen? Het zonnetje laat zich deze week ook weer iets meer zien. Lees verder voor leuke tips!

Activiteiten voor kids

-

Regen of niet, indooractiviteiten zijn altijd een goed idee! Welke activiteiten ga jij in de vakantie doen?

Funzone

Funzone

Bij Funzone kunnen kids van 0 t/m 12 jaar de hele dag zowel binnen als buiten klimmen, klauteren, glijden en springen. Ontdek het grootste indoor speelparadijs van Zoetermeer met avontuurlijke spellen en attracties voor kinderen. Ervaar de indoor speeltuin, Glow Minigolf met blacklight, spannend lasergamen, interactief Laserkarten met Augmented Reality, en geniet van heerlijke pannenkoeken en gerechten in het gezellige rolstoelvriendelijke restaurant, met een bar voor drankjes.

Museum De Voorde Twee mensen die met een koptelefoon in een kamer zitten vol met posters op de muren.

Museum De Voorde

Museum De Voorde is de plek in Zoetermeer waar diversiteit wordt geduid. Museum De Voorde wil inspireren, vermaken, prikkelen, luisteren en samenbrengen. 

Nationaal Videogame Museum Acht verschillende speelkasten naast elkaar waar spelletjes op gespeeld kunnen worden.

Nationaal Videogame Museum

Speel klassiekers, ontmoet iconen en ontdek de vergeten schatten van de videogames.
Het museum heeft bijna 300 spelcomputers, homecomputers en arcadekasten. En alles staat natuurlijk op free-play.

Winterse activiteiten

Heb jij dit jaar vanwege de coronamaatregelen wintersport moeten missen of ben je terug van wintersport en wil je nog even nagenieten? Dat kan in Zoetermeer! In de maand maart kun je een arrangement boeken, genieten van Oostenrijkse gerechten en meer. Met een ruim aanbod aan winterse activiteiten kun jij een heel weekend genieten van een 'staycation'. Beleef het Oostenrijkse gevoel dicht bij huis! 

 

Bekijk de winterse activiteiten
Een foto van een vrouw met twee kinderen. De kinderen hebben gesnowboard en de moeder geeft een high five aan een van de kinderen. Drie kinderen zitten samen met de mascotte op het huis.

Rico’s winterspelen bij SilverDome

Vanaf maandag 28 februari begint de winterspelen bij SilverDome! De gehele vakantie is SilverDome geopend van 10:30 tot 15:45. Op deze dagen vinden er verschillende ijsactiviteiten plaats, geheel in het teken van de Olympische Spelen. 

Lees meer!
Ingang van Silverdome met de mascotte er bij.

Avondje uit

-

De Horeca is weer open! We kunnen dus weer uiteten en een theater of concert bezoeken. Daarnaast is er een groot aanbod aan films bij Kinepolis Zoetermeer en Filmhuis Cameo. Genoeg aanbod voor een leuk avondje uit!

Wandelen of fietsen door de natuur

Zin om buiten te wandelen en te geniet van de natuur? Dat kan in Zoetermeer! Ontdek een van de zes recreatiegebieden of 26 stadsparken met onze routes. Daarnaast kun je ook fietsend de stadsnatuur ontdekken met verschillende routes aan die door de stad, de polder, het park en het groen van Zoetermeer gaan! 

Ontdek alle routes
Mensen wandelen door het bos over alle gevallen bladeren. Twee mensen fietsen in het bos

Jumpen, karten, bowlen en meer

-

Zin in een actieve dag met je vrienden of familie? Bekijk het aanbod van verschillende activiteiten!

UITagenda

-

In de UITagenda staan alle activiteiten en evenementen in Zoetermeer.