Wandelen door het Balijbos

Heb je zin in een wandeling, maar heb je het gevoel dat je altijd dezelfde route loopt? Ontdek dan de gratis routes op de BeleefRoutes app. Je kunt via de app op je smartphone eenvoudig de kaart volgen. Deze app kun je in de App store (voor iPhone) of Google Play (voor Android) downloaden. Als je je locatie instelt zie je meteen welke routes bij jou in de buurt zijn. Je kunt ook zelf in de app zoeken naar routes. Ontdek de bijzondere natuur, cultuur en historie met een wandelroute door Zoetermeer.

De wandeling 'Balijbos' in de BeleefRoutes app start vanaf Stadsboerderij de Balijhoeve. Geniet van dit Zoetermeerse stukje van regiopark Buytenhout.

Wandelroute door het Balijbos

In het Balijbos zijn verschillende korte en lange routes voor wandelaars uitgestippeld. Je kunt in het bosgebied blijven of doorlopen richting het Bieslandse Bos. Door middel van de routekaart in de Beleefroutes app weet je precies waar je bent! 

Mensen wandelen door het bos over alle gevallen bladeren. Een mountainbiker rijd over een pad met een bord aan de zijkant van de weg staat een bord.

Koffie of lunch to-go

Heb je onderweg trek gekregen of kun je wel een goede koffie gebruiken? Ga dan langs bij De Balije Tuin! Van huisgemaakt gebak tot kroketten, je kunt hier terecht voor een heerlijke lunch of borrelplank tijdens de wandeling. 

Ontdek de Balije Tuin

#Zoetermeerisdeplek

Op ons Instagramaccount delen we nog meer tips. Heb je deze (of een andere!) wandeling gemaakt? Gebruik #Zoetermeerisdeplek bij je foto. Zo inspireer je niet alleen ons maar ook andere bewoners én bezoekers van Zoetermeer!

Bekijk ook de andere routes

-

Hoe kun je Zoetermeer nu beter ontdekken dan via een uitgestippelde route? Volg een wandel- of fietsroute waar je onderweg kunt genieten van de stad, polder, parken, kunst of architectuur.