Lente in Zoetermeer

| Bureau Citymarketing

Fluitende vogels, zonnestralen en bloeiende bloemenvelden, de lente is begonnen! Voor iedereen bij wie de lentekriebels al opkomen, hebben wij enkele tips op een rijtje gezet om goed van start te gaan met jouw lente in Zoetermeer. 

Binnen- en buitenactiviteiten voor kids

Voor kinderen is er genoeg te doen in Zoetermeer! Nu de lente is begonnen en het zonnetje schijnt kunnen kinderen weer genieten van buitenactiviteiten, zoals de speeltuin, kinderboerderij of spelen in het bos. Ook op een regenachtige dag valt er genoeg te beleven. Denk aan de indoor speeltuin Avontura, de bioscoop of breng een bezoekje aan een museum. Benieuwd naar alle activiteiten voor kids in de stad? Bekijk het hier!

Bekijk alle kidsactiviteiten
Stadsboerderij de Wiedemolen met huisje voor kinderen om in te spelen en een zandbak.

Wandelen en fietsen door de stad en natuur

Fiets en wandel de lentezon tegemoet. Om de leukste plekken van Zoetermeer te ontdekken zijn er verschillende wandel- en fietsroutes beschikbaar die door de stad en het groen van Zoetermeer gaan. Benieuwd naar de verschillende routes? Bekijk ze hier!

Ontdek alle routes
Twee kindjes fietsen samen in het bos. De zon schijnt heerlijk door de bomen heen.

Terras bezoeken?

-

Dat kan zeker! Schuif lekker aan bij een van de vele horecagelegenheden in Zoetermeer. Met een beetje geluk geniet je heerlijk van de voorjaarszon. Ben je in het Stadshart, dan zijn dit een aantal terrastips!

Activiteiten in de stad

In de stad worden er wekelijks leuke activiteiten georganiseerd. Van theatershows tot buitenevenementen, er is voor iedereen wat leuks te doen. Benieuwd wat voor activiteiten en evenementen er in de lente worden georganiseerd? Houd de UITagenda goed in de gaten!

 

Bekijk de UITagenda