Teamuitjes in Zoetermeer

| Bureau Citymarketing

Je nieuwe collega verwelkomen, een nieuw sportteam leren kennen of na schooltijd met je vrienden ontspannen? We hebben leuke teamuitjes in Zoetermeer op een rij gezet!

Escaperooms

Hoe leer je elkaar beter kennen dan samen door middel van puzzels en raadsels proberen te ontsnappen uit een escaperoom! In Zoetermeer vind je meerdere escaperooms met verschillende thema's. Durven jullie het bijvoorbeeld aan om te ontsnappen uit het spannende Honeymoon Hotel van DarkPark Zoetermeer? Ontdek ook de escaperooms van Dekker Zoetermeer, Town-Quest en Wescape.

De voorkant van het DarkPark.

Adventure Valley

Van een uitdagende klimactiviteit tot het spectaculaire hoogteparcours. Bij het activiteitencentrum Adventure Valley in Zoetermeer kun je jullie teamuitje op verschillende manieren in te vullen. Adventure Valley heeft een speciaal teambuildingsarrangementen om het teamgevoel te kunnen versterken. Denk hierbij aan samen klimmen, survivallen, vlotten bouwen en nog veel meer!

Lees meer
Foto van een klimmer aan de klimwand van Ayers Rock in Zoetermeer. Zoetermeer is de plek.

Theater bezoek

In het centrum van Zoetermeer vind je het gezellige Stadshteater. Het Stadstheater biedt het gehele seizoen een breed programma om bezoekers een geweldige avond uit te laten beleven. Voor of na de show kun je ook samen genieten van een hapje of drankje in STAGE Kitchen & Café.

Lees meer
Vier bezoekers staan in het restaurant rond een sta tafel met een drankje in hun hand. De serveerder van het restaurant staat aan tafel bij twee bezoekers. Ze lachen met elkaar. Theaterzaal met twee tafels op het podium en stoelen op het podium en een lege theaterzaal.

E-Chopper Tour

Ben jij nieuw in Zoetermeer of heb jij nieuwe collega's die Zoetermeer minder goed kennen? Ontdek de stad met een E-Chopper tour! Huur voor een dagje een duurzame E-Chopper en ontdek typische Zoetermeerse bezienswaardigheden en een van de vele recreatiegebieden. Tijdens de leuke en verrassende route is van alles is te beleven onderweg, zowel actief als culinair.

Lees meer
Twee mensen rijden op ieder een eigen E-chopper langs SnowWorld. De E-chopper staat in de avond voor de Mandelabrug.

Nationaal Videogame Museum

Het Nationaal Videogame Museum is een uniek, interactief museum midden in het centrum van Zoetermeer. Ontdek, bespeel en leer meer over de historische collectie van meer dan 200 games die allemaal op free-play staan!

Lees meer
Mensen zitten op een rijtje games te spelen waarbij ze voor een scherm zitten. Twee personen die samen spelletjes spelen in het Nationaal Videogame Museum in Zoetermeer. 4 jongeren staan videogame gitaar te spelen.

Karten en lasergamen

Karten, lasergamen, je uitleven in de arcade of ontsnappen uit Prison Island? Het kan bij Gamecity in Zoetermeer! Race met je vrienden in de nieuwste karts over een uitdagend circuit of neem het tegen elkaar op in een van de vele minigames.

Lees meer
Karten bij Gamecity in de nieuwste karts. Twee mannen zijn aan het lasergamen in Gamecity Vier mensen zijn aan het proosten in het Gamecity restaurant.

Rondvaart Groene Hart

Ontspannen op het water? Dit is de plek. Het grootste gedeelte van de rondvaartroute gaat door natuur- en stiltegebied van het Groene Hart. Schippers en gidsen van Rondvaart Zoetermeer geven informatie over de rijke natuur, cultuur en geschiedenis.

Lees meer

Bowlen

Een leuke activiteit is altijd een goede manier om elkaar te leren kennen. Test bijvoorbeeld de bowlingskills van jouw collega's, sportteam of klasgenoten bij Bowling & Recreatiecentrum Zoetermeer of Dekker Zoetermeer! Naast bowlen kun bij beide locaties ook uiteten. 

Foto van de bowlingtegels. Een luchtfoto van het terras van Sweet Lake Italy.

Geocache

Op zoek naar een manier om jouw wandelingen nog leuker te maken? Probeer Geocachen! Met Geocache kunnen jullie op een leuke, interessante en leerzame manier een wandelroute volgen en caches (schatten) vinden. Midden in Zoetermeer zijn verschillende caches verstopt. Lukt het jullie om die door middel van geheime aanwijzingen op een GPS of je telefoon op te sporen en opdrachten uit te voeren?

Lees meer
Foto van een gps. Hiermee kun je een Geocache route volgen en caches (schatten) vinden die verstopt zijn!

Teambuilding op het ijs

Bij Silverdome Zoetermeer beleven jullie een leuke dag op het ijs. Ga met elkaar de strijd aan tijdens priksleeën, archery icetag, bounceballen op het ijs en levend sjoelen, het kan hier allemaal. Let op: deze activiteiten vinden plaats van oktober tot en met maart.

Lees meer
Curling bij Silverdome. Ingang van Silverdome.

Activiteiten en evenementen in Zoetermeer

-

Je kunt nog veel meer beleven in Zoetermeer. Neem een kijkje in onze UITagenda voor de leukste activiteiten en evenementen. Van voorstellingen in het Stadstheater en optredens bij Cultuurpodium Boerderij tot de tentoonstellingen bij Museum de Voorde.