Wandelen door het Balijbos

Wandelroutes

Heb je zin in een wandeling, maar heb je het gevoel dat je altijd dezelfde route loopt? Ontdek de bijzondere natuur, cultuur en historie met een wandelroute door Zoetermeer.

Wandelroute door het Balijbos

In het Balijbos zijn verschillende korte en lange routes voor wandelaars uitgestippeld. Je kunt in het bosgebied blijven of doorlopen richting het Bieslandse Bos. Door middel van de routekaart in de Beleefroutes app weet je precies waar je bent! 

Mensen wandelen door het bos over alle gevallen bladeren. Een mountainbiker rijd over een pad met een bord aan de zijkant van de weg staat een bord.

Koffie of lunch to-go

Heb je onderweg trek gekregen of kun je wel een goede koffie gebruiken? Ga dan langs bij De Balije Tuin! Van huisgemaakt gebak tot kroketten, je kunt hier terecht voor een heerlijke lunch of borrelplank tijdens de wandeling. 

Ontdek de Balije Tuin

#Zoetermeerisdeplek

Op ons Instagramaccount delen we nog meer tips. Heb je deze (of een andere!) wandeling gemaakt? Gebruik #Zoetermeerisdeplek bij je foto. Zo inspireer je niet alleen ons maar ook andere bewoners én bezoekers van Zoetermeer!

Bekijk ook de andere routes

-

Hoe kun je Zoetermeer nu beter ontdekken dan via een uitgestippelde route? Volg een wandel- of fietsroute waar je onderweg kunt genieten van de stad, polder, parken, kunst of architectuur.