De stadsnatuur van Zoetermeer ontdekken

Heb je zin in een wandeling, maar heb je het gevoel dat je altijd dezelfde route loopt? Ontdek dan de gratis routes op de BeleefRoutes app. Je kunt via de app op je smartphone eenvoudig de kaart volgen. Deze app kun je in de App store (voor iPhone) of Google Play (voor Android) downloaden. Als je je locatie instelt zie je meteen welke routes bij jou in de buurt zijn. Je kunt ook zelf in de app zoeken naar routes. Ontdek de bijzondere natuur, cultuur en historie met een wandelroute door Zoetermeer.
 

Stad & Natuur

In de binnenstad kun je ook de prachtige stadsnatuur ontdekken. Met deze route loop je door de binnenstad van Zoetermeer, ontdek je de natuur en park Palenstein. Als je moe bent geworden van het wandelen, kun je bij één van de vele horecagelegenheden iets eten of drinken om weer op te laden. De wandeling duurt ongeveer 1,5 uur en is 3,8 km lang.

Bekijk de route
Nicolaasbrug in de richting van het Dobbeplas. Foto van de Dobbeplas in Zoetermeer.

#Zoetermeerisdeplek

Op ons Instagramaccount delen we nog meer tips. Heb je deze (of een andere!) wandeling gemaakt? Gebruik #Zoetermeerisdeplek bij je foto. Zo inspireer je niet alleen ons maar ook andere bewoners én bezoekers van Zoetermeer!

Bekijk ook de andere routes

-

Hoe kun je Zoetermeer nu beter ontdekken dan via een uitgestippelde route? Volg een wandel- of fietsroute waar je onderweg kunt genieten van de stad, polder, parken, kunst of architectuur.