Wandelroute rond het Noord Aa

Noordelijk Plassengebied route

Heb je zin in een wandeling, maar heb je het gevoel dat je altijd dezelfde route loopt? Ontdek het Noordelijk Plassengebied van Zoetermeer! Het Noordelijke plassengebied is een waterrijk natuur- en recreatiegebied aan de rand van Zoetermeer. Het vormt de overgang van de stad naar het polderlandschap. Met deze route loop je rond het Noord Aa. Onderweg trek gekregen in een lunch of goede koffie? Ga dan langs bij een van de eettentjes langs de route.

 

Wandelroute Noordelijk Plassengebied

Wil jij het Noordelijk Plassengebied van Zoetermeer ondekken zonder 'verdwaalt te raken in de wijken'? Ontdek dan deze wandeling rond Zoetermeerse Plas!

Bekijk de route
Kinderen lopen door de natuur Mensen op het strand in de natuur.

#Zoetermeerisdeplek

Op ons Instagramaccount delen we nog meer tips. Heb je deze (of een andere!) wandeling gemaakt? Gebruik #Zoetermeerisdeplek bij je foto. Zo inspireer je niet alleen ons maar ook andere bewoners én bezoekers van Zoetermeer!

Koffie of lunch to-go

-

Heb je onderweg trek gekregen of kun je wel een goede koffie gebruiken? Ga dan langs bij één van de restaurants langs het Noord Aa. Ook tijdens de corona-maatregelen bieden zij takeaway mogelijkheden aan!

Bekijk ook de andere routes

-

Hoe kun je Zoetermeer nu beter ontdekken dan via een uitgestippelde route? Volg een wandel- of fietsroute waar je onderweg kunt genieten van de stad, polder, parken, kunst of architectuur.