Wandelroute: Twee parken, twee gezichten

Heb je zin in een wandeling, maar heb je het gevoel dat je altijd dezelfde route loopt? Ontdek dan de gratis routes op de BeleefRoutes app. Je kunt via de app op je smartphone eenvoudig de kaart volgen. Deze app kun je in de App store (voor iPhone) of Google Play (voor Android) downloaden. Als je je locatie instelt zie je meteen welke routes bij jou in de buurt zijn. Je kunt ook zelf in de app zoeken naar routes. Ontdek de bijzondere natuur, cultuur en historie met een wandelroute door Zoetermeer.

Deze wandeling geeft een impressie van 2 grote parken aan de noord-west rand van Zoetermeer: het Buytenpark en het Westerpark

 

Diverse landschapen

In de BeleefRoutes app staat een route door het Buytenpark en Westerpark in Zoetermeer. De parken verschillen erg van elkaar, waardoor je twee totaal verschillende wandelingen beleeft in 1 route. Het Buytenpark is ruig en heuvelachtig en het Westerpark is aangelegd naar voorbeeld van een landschapstuin. De route is 6,5 km lang en duurt ongeveer 2 uur.

Bekijk de route
Schapen in een grote weide staan te grazen.

#Zoetermeerisdeplek

Op ons Instagramaccount delen we nog meer tips. Heb je deze (of een andere!) wandeling gemaakt? Gebruik #Zoetermeerisdeplek bij je foto. Zo inspireer je niet alleen ons maar ook andere bewoners én bezoekers van Zoetermeer!

Bekijk ook de andere routes

-

Hoe kun je Zoetermeer nu beter ontdekken dan via een uitgestippelde route? Volg een wandel- of fietsroute waar je onderweg kunt genieten van de stad, polder, parken, kunst of architectuur.