Financieel advies kantoor SpaaQ uit Zoetermeer

SpaaQ is een financieel advies kantoor dat sinds 2015 gelegen is in Zoetermeer. Met meer dan 20 jaar ervaring in financieel advies op het gebied van pensioenen, financial life planning, schade en verzekeringen is SpaaQ gespecialiseerd in het vakgebied. SpaaQ is opgericht vanuit een persoonlijke drijfveer om mensen te helpen bij hun volgende stap en bij het krijgen van een kans op een beter leven.

Financieel adviseur Bennie: "Wij zijn een jong en dynamisch team dat zich bezighoudt met actuele ontwikkelingen in de stad en omgeving zoals duurzaamheid".

Ondernemen in Zoetermeer

Bennie: "De reden dat wij in Zoetermeer zijn gevestigd, is de ligging van de stad. De stad ligt mooi tussen andere steden waardoor wij makkelijk te bereiken zijn. Momenteel werken wij met een team van vier medewerkers. Twee adviseurs, een verzekeringsadviseur en onze persoonlijke assistent".

SpaaQ helpt mensen van over de hele wereld. Zo ook Nederlanders die vanuit het buitenland weer terug willen verhuizen naar Nederland en hulp nodig hebben bij het afsluiten van een hypotheek.

Wat maakt SpaaQ uniek?

SpaaQ is een lokale kleine onderneming in Zoetermeer, maar helpen mensen door het hele land en erbuiten. Bennie: "Iedereen is altijd welkom bij ons om vragen te stellen of een afspraak in te plannen, zelfs met kerst!"

Bennie: "Wij zijn bezig om SpaaQ bereikbaar te maken voor de stad. Zo willen wij een inloopspreekuur of dag inplannen voor de inwoners en omwonenden. Wij hebben meer liefde voor de mensen dan de hypotheken en dat maakt ons uniek".

Over Zoetermeer

Wonen in Zoetermeer is uniek. Met een grote diversiteit aan wijken, architectuur en voorzieningen kan iedereen hier zijn plekje vinden. Bennie: "De samenhang van verschillende inwoners in de stad maakt hier werken voor mij het leukst. Je moet echt een mensenmens zijn voor dit werk. Daarnaast werken wij samen met verschillende makelaars, notarissen en advocaten die zijn gevestigd in de stad en omgeving. Toch denk ik dat Zoetermeer bruisender kan worden als ondernemers meer met elkaar gaan samenwerken. Onze deur staat altijd open voor samenwerkingen om zo samen te kunnen werken aan de verdere ontwikkelingen binnen de stad".

De voorkant van de Mandelabrug van een afstand. Je ziet een groot gebouw wat is ontworpen boven de brug en een mooie fontein.

Maak kennis met ondernemers uit Zoetermeer

-

Wil je zelf als ondernemer ook vertellen over ondernemen in Zoetermeer? Neem contact op met Bureau Citymarketing Zoetermeer via ditisdeplek@zoetermeer.nl.