Vier de lente in Zoetermeer!

| Bureau Citymarketing

Fluitende vogels, zonnestralen en bloeiende bloemenvelden, de lente is begonnen! Voor iedereen bij wie de lentekriebels al opkomen, hebben wij de beste tips op een rijtje gezet om goed van start te gaan met jouw lente in Zoetermeer. 

Geniet van de lente op de fiets in Zoetermeer

-

Klaar om de mooiste plekjes van Zoetermeer te ontdekken? Spring op je fiets en verken de stad, polder, parken en groene omgeving. Bekijk hieronder de verschillende fietsroutes.

Ontdek meer routes

Fiets en wandel de lentezon tegemoet. Om de leukste plekken van Zoetermeer te ontdekken zijn er verschillende wandel- en fietsroutes beschikbaar die door de stad en het groen van Zoetermeer gaan. Benieuwd naar de verschillende routes? Bekijk ze hier!

Ontdek alle routes
Twee kindjes fietsen samen in het bos. De zon schijnt heerlijk door de bomen heen.

Zoetermeer verkennen? Doe het te voet!

-

Ontdek de prachtige wandelroutes van Zoetermeer, door bossen, parken en stadsgezichten. Kom tot rust en geniet van de natuurlijke schoonheid. Bekijk hieronder de verschillende mogelijkheden.

Terras bezoeken?

-

Dat kan zeker! Schuif lekker aan bij een van de vele horecagelegenheden in Zoetermeer. Met een beetje geluk geniet je heerlijk van de voorjaarszon. Ben je in het Stadshart, dan zijn dit een aantal terrastips!

Ontdek meer restaurants

Ontdek de smaken van Zoetermeer in de vele restaurants die onze stad te bieden heeft. Of je nu op zoek bent naar een snelle hap of een uitgebreid diner, er is voor ieder wat wils.

Ontdek alle restaurants
In een restaurant staan veel stoelen en tafels. Drie borden met sandwich en chips er op.

Zin om actief bezig te zijn in en op het water?

-

Ontdek het water voor een leuke en actieve manier om buiten tijd door te brengen. Er zijn tal van activiteiten te doen op en in het water, afhankelijk van jouw interesses en vaardigheden.

Ontdek de wateren van Zoetermeer

Ook voor activieiten in en op het water is Zoetermeer dé plek! Naast veel parken, bossen en recreatiegebieden heeft Zoetermeer ook diverse wateren. Het Noordelijke plassengebied omvat naast het Noord Aa (Zoetermeerse plas) nog twee andere plassen: de Noordhovense plas en de Benthuizerplas.

Ontdek het hier