Buitensportlocaties in Zoetermeer

Buitensportlocaties Zoetermeer

Een frisse neus halen en sporten tegelijkertijd? Dat kan in Zoetermeer! Ontdek hier de buitensportlocaties, zoals fitnessparken en een uitdagende mountainbikeroute. Je kunt van alles trainen zoals buik-, been- en schouderspieren tot cardio. Ontdek de verschillende buitensportlocaties en tips om fit te blijven hier!

Mountainbikeroute Buytenpark

Het Buytenpark is een bijzonder gebied aan de noordwestelijke kant van Zoetermeer waar zowel liefhebbers van actieve buitensport, ouders met kinderen, als natuurliefhebbers goed terecht kunnen! Er is in dit park een moutainbike route aangelegd die drie pittige heuvels beslaat.

Bekijk locatie
Mountainbiken in het Buytenpark

Buitenfitness Heempark

In Oosterheem vind je vlak naast het winkelcentrum het Heemkanaal en Heempark. De groene grasvelden, de natuurspeeltuin en het sportveld maken dit een uniek park in Zoetermeer! Langs het Heemkanaal kun je ook heerlijk wandelen en fietsen.

Bekijk locatie
Foto van een speeltuin in Oosterheem Buiten klimpark voor kinderen in Oosterheem

Buitenfitness Van Tuyllpark

In het Van Tuyllpark vind je naast meerdere sportverenegingen ook een outdoor fitnesspark. Er zijn verschillende apparaten voor het trainen van buik-, been- en schouderspieren. Daarnaast kun je in het park ook fijn wandelen, hardlopen en fietsen.

Bekijk locatie
Een man en vrouw zijn samen aan het sporten in het bos. Ze doen verschillende oefenen bij de outdoor fitness in het van Tuyllpark. Een man en vrouw zijn samen aan het sporten in het bos. Ze doen verschillende oefenen op een bankje die in het bos staat.

Buitenfitness Noord Aa

Het buitenfitnesspark bij het Noord Aa heeft een afwisselende inrichting, voor jong en oud. Het park bestaat uit een ouderen beweegtuin volgens het concept van Olga Commandeur, een jeu de boule baan, een ca 100 meter lange inloopbaan. Daarnaast is het een goede locatie voor bootcamp en is er een freerun parcours! Let op: momenteel gesloten tot 14 januari.

Bekijk de locatie

Buitenfitness Willem Alexanderplantsoen

Ook op Willem Alexanderplantsoen vind je een klein buitenfitnesspark. Ideaal om tijdens een hardloopronde nog wat oefeningen mee te pakken.

Een buitenfitnesspark in de wijk Driemanspolder.

Bootcamp in Zoetermeer

-

Over bootcamp gesproken, in Zoetermeer kun je bij meerdere bedrijven terecht voor de buitenluchttrainingen!

Wandelen en fietsen

-

Hoe kun je Zoetermeer nu beter ontdekken dan via een uitgestippelde route? Zo kun je meerdere fietsroutes volgen waar je onderweg kunt genieten van de stad, polder en parken. Er zijn ook verschillende wandelroutes die voor jong tot oud leuk zijn.