7 x herfstige inspiratie in Zoetermeer

| Bureau Citymarketing

De herfst is bijna begonnen! Er is dit seizoen veel te beleven in Zoetermeer. Natuur, indoor activiteiten, evenementen en restaurants voor lekkere warme drankjes, we hebben tips voor een leuke herfst in Zoetermeer op een rij gezet!

Fietsroutes

Een rondje fietsen van juist een lange fietstocht. Het kan allemaal in Zoetermeer. Er zijn verschillende fietsroutes die door de stad, de polder, het park en het groen van Zoetermeer gaan. Bekijk hier de verschillende mogelijkheden.

Ontdek de fietsroutes
Foto van een fiets in het Westerpark. Twee mensen zijn aan het fietsen in Zoetermeer. Er is veel groen te zien.

Ontspannen in de natuur

-

Bijna geen stad in Nederland heeft zoveel mogelijkheden heeft om te ontspannen in de natuur als Zoetermeer. Ontdek bijvoorbeeld deze recreatiegebieden in en rondom de stad!

Culturele uitjes

In het Nationaal Videogame Museum ontdek je de geschiedenis van videogames. Bij Kunstgarage Franx kun je elke dinsdag tot en met zondag (gratis) exposities bekijken. 

Ontdek de musea
Twee mensen die met een koptelefoon in een kamer zitten vol met posters op de muren. Acht verschillende speelkasten naast elkaar waar spelletjes op gespeeld kunnen worden.

Winkelen

Beide musea vind je in het Stadshart. Een bezoekje aan een van de twee musea kun je dus perfect combineren met een dagje winkelen in het bruisende centrum of een hapje en drankje bij de horecagelegenheden. Op loopafstand van het Stadshart vind je de historische winkelstraat, de Dorpsstraat. Ben je toe aan nieuwe meubels of een renovatie in jouw woning? Ontdek dan ook het Woonhart!

Ontdek de winkelcentra
Binnen in het overdekte gedeelte van het stadshart met veel mensen en veel winkels. Een winkel met klanten en buiten staan rekken met daarin planten in een winkelstraat

Indoor activiteiten

-

Zoetermeer heeft een ruim aanbod aan actieve uitjes. Zowel buiten in de natuur als binnen!

Koffietentjes

-

Vers geroosterde koffiebonen, goed opgeschuimde melk en een glimlach van de barista: deze 10 koffietentjes en lunchrooms in het centrum van Zoetermeer serveren je favoriete warme drankjes!