6 studieplekken in Zoetermeer

| Bureau Citymarketing

Ben je op zoek naar een plek om je weer voor te kunnen bereiden op proefwerken, examens, tentamens of vergaderingen? Soms is het fijn om op een andere locatie te studeren dan thuis of op school en jezelf even af te zonderen in een nieuwe omgeving. Bekijk hier zes plekjes in Zoetermeer waar je kunt studeren!

Doppio Espresso

Bij Doppio Espresso is er genoeg ruimte om onder het genot van een koffie heerlijk te studeren. Er is een lange leestafel waar je gebruik kan maken van meerdere stopcontacten. In de hoek bij het raam zijn verschillende loungezitjes waar je een woonkamergevoel krijgt.  

Ontdek Doppio Espresso

Bibliotheek Forum Zoetermeer

Op nog geen een minuut loopafstand van RandstadRail halte Stadhuis vind je Bibliotheek Forum Zoetermeer. In de bibliotheek is het mogelijk om gebruik te maken van computers en de vele studeerplekken waar je rustig kan zitten met je eigen laptop of studieboek. Daarnaast hebben alle bibliotheken in Zoetermeer studieplekken met gratis wifi!

De stadsbibliotheek in Oosterheem en Rokkeveen hebben afwijkende openingstijden. Bekijk de website voor actuele openingstijden! 

Ontdek Bibliotheek Forum
Dit is de bibliotheek van Zoetermeer en is te vinden in het Stadshart.

Bij Foodie Zoetermeer

Even snel studeren voordat je 's middags naar school moet? Dan kan je bij Bij Foodie Zoetermeer terecht! Op maandag tot en met vrijdag kan je vanaf 10:00 tot en met 13:30 fijn studeren. Daarnaast kan je tijdens het studeren nog wat lekkers eten en drinken.

Ontdek Bij Foodie
In een restaurant staan een bank en een stoel. In een restaurant met veel stoelen en tafels.

Dutch Innovation Factory

Houd je ervan om in een levendige omgeving te studeren? Dan is Dutch Innovation Factory dé plek! Binnen kan je bij het Atrium of Innovation Café op verschillende plekken studeren. Er zijn hokjes waar je jezelf kan afzonderen, maar ook grote tafels waar je met meerdere personen aan kunt studeren. Vanaf het station Langsingerland-Zoetermeer ben je er binnen vijf minuten. Ook stoppen er verschillende streekbussen!

Ontdek de DIF
Een luchtfoto binnen in de Dutch Innovation Factory. Er zitten mensen te werken aan de tafels Student dit binnen in de Dutch Innovation Factory achter zijn laptop zit

Douwe Egberts Café

In het Stadshart kun je bij Douwe Egberts Café tijdens het studeren genieten van een heerlijke koffie met een stukje taart. De locatie is dichtbij halte Centrum West, dus makkelijk bereikbaar!

Ontdek DE Café

Barista Café

Barista Café ligt aan het Cadenzaplein in het Stadshart Zoetermeer. Je kunt er binnen of op het terras onder het genot van koffie en een gezonde maaltijd studeren. 

Ontdek Barista Café
In het restaurant met decoratie en meubels. Een koffiezetapparaat staat in een restaurant en er wordt koffie mee gezet.