6x high tea'en in Zoetermeer

| Bureau Citymarketing

Op 16 maart is het Nationale Vriendinnendag. Het perfecte moment voor een gezellige high tea samen met vriendinnen. Gaan jullie voor een traditionele afternoon tea of een moderne twist op deze Britse klassieker? We zetten alvast een aantal tips op een rij.

Hoeve Kromwijk

High tea’en in het groen? Dan zit je goed bij Hoeve Kromwijk. Geniet van onbeperkt kopjes thee en drie gangen aan hartig en zoet, terwijl je uitkijkt over de velden van Zoetermeer. Na al dat lekkers nog even de benen strekken? Je steekt zo over naar het Buytenpark en het Westerpark.

Lees meer

Bij Daan

Roze kleuren, zoet en gezelligheid. Bij Daan is een begrip in Zoetermeer. Lekker high tea’en doe je in het Stadshart of schuif aan bij de onlangs geopende locatie in Oosterheem. Er is voor ieder wat wils. Naast de overheerlijke klassieker, zijn er onder andere ook vegetarische en gluten- en lactosevrije opties.

Lees meer

De Zoetelaar

Dorpsstraat 99 is het thuis van lunchcafé De Zoetelaar. In het monumentale pand staat een heerlijke plank met de lekkerste huisgemaakte hapjes voor je klaar. Neem na de high tea ook zeker een kijkje in de ‘Choco Toko’ van De Zoetelaar. In de chocolaterie staan drie grote chocolademachines waar elke dag de lekkerste chocoladeproducten worden gemaakt.

Lees meer

Bella Barista

We blijven nog even in de Dorpsstraat voor een high tea met een Italiaans tintje. Bij Bella Barista vind je rijkelijk gevulde etagères vol met verrassende zoete en hartige lekkernijen. Siciliaanse cannoli, focaccia en goed gezelschap is de perfecte combinatie voor een fijne middag!

Lees meer

Sugar Addict

Sugar Addict op het Oosterheemplein is een paradijs voor de zoetekauw. Elk taartje dat hier verschijnt is een kunstwerk op zich! Schuif aan bij een mooi gedekte tafel en laat je verrassen door een high tea vol zoete verwennerijen, sandwiches en verse thee.

De Bakkerswinkel

Deze lijst is niet compleet zonder de high tea van De Bakkerswinkel. De befaamde scones met jam, clotted cream en lemon curd zijn bij vele favoriet. Op de menukaart staan vier verschillende high tea opties. Van de Summer Time High Tea tot de Old Bakery High Tea. Welke kies jij?

Lees meer

Zoet en meer

Zin in een middag theeleuten en bijkletsen? Reserveer je high tea dan bij een van de vele gezellige tentjes in Zoetermeer.

Meer locaties

Meer tips!

-

Wil je meer weten over activiteiten en hotspots in Zoetermeer? Wij geven je tips op de Inspiratie pagina! Ontdek bijvoorbeeld waar je de lekkerste koffie kunt halen of waar je de uniekste foto's voor Instagram kunt maken.