Op pad met Pasen

| Bureau Citymarketing

Pasen staat voor de deur. Heb jij al leuke plannen in het vooruitzicht? Genieten van een lekkere brunch, samen speuren naar paaseitjes of toch liever op pad voor een van de vele leuke activiteiten in de stad. We zetten alvast een aantal uitjes op een rij voor een gezellig paasfeest.

Paasknutselen bij Shakes2Go

Zin in een creatieve middag? Ga dan op woensdag 27 maart tussen 13:30 en 16:30 uur naar Shakes2Go. Kinderen van 3 tot 12 jaar kunnen lekker aan de slag met diverse knutselactiviteiten, perfect om de paassfeer in huis te brengen.

Lees meer

Paaspuzzeltocht door de Dorpsstraat

Op Goede Vrijdag wordt de Dorpsstraat omgetoverd tot een groot avontuur. Van 12:00 tot 16:00 uur kunnen gezinnen samen puzzelen, spelen en de lente vieren. Het evenement start bij Miami Beach & Bodywear, waar deelnemers een formulier ontvangen om hun speurtocht te beginnen. Met de paashaas die zijn opwachting maakt, is plezier gegarandeerd. Bovendien maak je kans op heerlijke prijzenpakketten.

Lees meer

Pasen in Winkelcentrum Meerzicht

Zaterdag 30 maart belooft een dag vol paaspret te worden in Winkelcentrum Meerzicht. Met activiteiten variërend van paaseieren beschilderen tot een meet & greet met de paashaas. Vind jij alle paaseieren in het winkelcentrum? De winnaar maakt kans op een smakelijke prijs!

Lees meer

Kiki’s Paasmarkt

Op tweede paasdag wordt 12:00 tot 17:00 uur het terras van Kiki At Franx omgetoverd tot Kiki’s paasmarkt. Een levendige markt vol met muziek, eten en vertier voor jong en oud.

Lees meer

Paasfeest Stadsboerderij de Weidemolen

Diezelfde middag vindt ook het paasfeest plaats op Stadsboerderij de Weidemolen, waar je kunt genieten van popcorn poffen, eieren zoeken en verven, knutselen en diverse paasspelletjes. De boerderijdieren en de speeltuin maken het feest compleet.

Meer tips!

-

Wil je meer weten over activiteiten en hotspots in Zoetermeer? Wij geven je tips op de Inspiratie pagina! Ontdek bijvoorbeeld waar je de lekkerste koffie kunt halen of waar je de uniekste foto's voor Instagram kunt maken.