10x gezonde restaurants in Zoetermeer

| Bureau Citymarketing

Zoetermeer biedt tal van gezonde eetopties aan, van gevulde salades tot soepen en visgerechten. Hieronder vind je een selectie van 10 restaurants in Zoetermeer waar je gezond kunt eten. Er zijn er natuurlijk nog veel meer restaurants waar je gezond kunt eten. Dus dit is slechts een greep uit al het moois dat Zoetermeer te bieden heeft.

10x gezond restaurants in Zoetermeer

1. Eazie

Eazie biedt een grote keuze aan wok, salades en wraps die je zelf kunt samenstellen met verschillende soorten vlees, vis of groenten en sauzen. Daarnaast kun je kiezen uit een verantwoord dessert, drankje waaronder een heerlijke groenten of fruit smoothie.

Ontdek meer

2. Wokamor

Bij Wokamor in Oosterheem kun je terecht voor gezonde wokgerechten, wraps, pokébowls en sushi. Je kunt jouw wok maaltijd laten samenstellen met groenten en vlees, vis of vegetarisch met een heerlijke saus.

Ontdek meer

3. Pavarotti

Pavarotti biedt naast overheerlijke Italiaanse pasta's, pizza's en broodjes ook een assortiment aan salades met verschillende vlees-, vis- en vegetarische opties.

Ontdek meer

4. Bagels & Beans​

Bagels & Beans biedt naast heerlijke bagels, ook gezonde yoghurt- en saladeopties, zoals rookkippetje en de avocado salade.

Ontdek meer

5. Lodge at the Lake

Bij Lodge at the Lake, gevestigd in Dekker Sport in Rokkeveen, kun je naast een heerlijke burger of sandwich, ook terecht voor een lekkere salade.

Ontdek meer

6. MR Xi Asian Bistro

Bij MR Xi Asian Bistro krijg je een kijkje in de verschillende Aziatische keukens en lekkernijen. Geniet van verschillende Asian Fusion gerechtjes die je samen kunt delen. Van klassieke sushi tot aan heerlijke Aziatische salades.

Laat je smaakpapillen verrassen en geniet van de onder andere heerlijke salades bij MR Xi Asian Bistro.

Ontdek meer

7. Thai Signature

Thai Signature neemt je mee naar Thailand. Geboren en getogen in Trang in Thailand neemt Kanida (de eigenaresse) de cultuur, de vriendelijkheid en de vakkennis mee naar de Dorpsstraat. Naast heerlijke gerechten, kun je ook terecht voor gezond eten, zoals een Thaise soep en Thaise salades.

Ontdek meer

8. Lunchcafé De Zoetelaar

In de Dorpsstraat bevindt zich een lunchcafé parel, namelijk De Zoetelaar. Hier kun je heerlijke en verantwoordelijke salades eten. Kom gezellig bij ons langs in ons monumentale pand in de historische Dorpsstraat van Zoetermeer. Geniet van al het lekkers dat zij bieden: van een heerlijke lunch tot aan koffiespecialiteiten.

Ontdek meer

9. Hudson Bar & Kitchen

Bij Hudson Bar & Kitchen kom je terecht in de Amerikaanse keuken. Hier kun je, naast burgers en taco’s, ook heerlijke en gezonde salades eten. Ook kun je hier terecht voor lekkere vegetarische gerechten.

Ontdek meer

10. Sizzling Monkey

Sizzling Monkey Zoetermeer is een Aziatische fast casual restaurant. Met de focus op Sizzling Plates, huisgemaakte ice tea, lemonades en andere lekkere drankjes.

Ontdek meer

Meer tips!

-

Wil je meer weten over activiteiten en hotspots in Zoetermeer? Wij geven je tips op de Inspiratie pagina! Ontdek bijvoorbeeld waar je de lekkerste koffie kunt halen of waar je de uniekste foto's voor Instagram kunt maken.