Inspiratie voor de feestdagen

| Bureau Citymarketing

‘Jingle bells, jingle bells, jingle all the way’ en ‘All I want for Christmas is you’. De kerstnummers hoor je weer in de winkels en op de radio. De mooiste, magische en fijnste dagen van het jaar breken weer aan. Tijd om extra uit te pakken.

Weet jij al wat je gaat doen met de feestdagen? Ga je gezellig met vrienden en familie thuis genieten van de kerst onder de kerstboom? Of wil je de stress ontlopen en gezellig dineren in een restaurant?

Wij hebben een aantal superleuke tips en ideeën op een rijtje gezet. Ben je op zoek naar inspiratie voor de kids in de kerstvakantie? Ook die tips lees je hier!
 

Eten in Zoetermeer

Tijdens de feestdagen draait het natuurlijk veel om eten. Ben jij dol op koken? Of laat jij anderen liever voor je koken? In dat geval hebben wij twee goede tips.

Afhalen
Geen zin om in de keuken te staan tijdens de feestdagen? Haal je favoriete restaurant bij je thuis en geniet samen van heerlijk eten onder de kerstboom. Bekijk de thuisbezorgd en afhaalopties in Zoetermeer!

Dineren
Liever ontzorgd worden en dineren in je favoriete restaurant samen met je familie en vrienden?
Ontdek hier leuke restaurants voor op kerstavond, eerste en tweede kerstdag

Ontdek meer

Activiteiten

Wil je alleen of samen op stap? Zoetermeer is de plek waar je kunt ontspannen. Of doe je liever iets actiefs?

Voor de kids
In de kerstvakantie is er alle tijd om samen met de kinderen te spelen. Zoetermeer heeft veel leuke outdoor en indoor plekken voor kinderactiviteiten. Er is zoveel te doen! Ontdek de kindvriendelijke fiets- en wandelroutes, speurtochten, speelbossen, boerderijen, musea en sportieve uitjes. Enkele voorbeelden zijn de indoor speeltuin Funzone voor als het buiten koud en vies weer is. Of juist wél lekker naar buiten naar de kinderboerderij. Alles is mogelijk.

Bekijk de vele opties in Zoetermeer.

Ontdek meer

Genieten van de Zoetermeerse natuur

Zoetermeer heeft meer dan vijf recreatiegebieden en meer dan twintig stadsparken. Genoeg mogelijkheden dus om te genieten van de prachtige Zoetermeerse natuur. Bekijk de vele opties.

Ontdek meer

Kerstsfeer opsnuiven

Op zoek naar kerstinspiratie voor je huis? Ga dan naar de kerstshows in Zoetermeer. Hier vind je de nieuwste en mooiste kerstdecoratie. Dompel je onder in de kerstsfeer en kerstmuziek. Toegang is gratis. Kom na het winkelen in het restaurant van de tuincentra lekker bij onder het genot van een hapje en een drankje.

Wil je de kerstshows bewonderen? Ga dan naar de Driesprong in Rokkeveen aan de Berkelseweg 5 en/of naar de Intratuin aan Voorweg 192 in Zoetermeer.

Kerstcadeaus kopen

Op zoek naar een origineel cadeau voor in de schoen of onder de boom? In Zoetermeer kun je de hele dag winkelen. Met drie grote winkelcentra met samen meer dan 200 winkels is dit dé plek waar je originele cadeaus vindt!

In het Stadshart vind je alles van retailers tot grote speelgoedwinkels. Je hebt in de Dorpsstraat keuze uit meer dan 40 leuke speciaalzaken en in het Woonhart vind je álles om jouw huis te updaten. Wij hebben 10 winkels in Zoetermeer waar je originele cadeaus vindt op een rij gezet!

Ontdek meer

Meer tips!

-

Wil je meer weten over activiteiten en hotspots in Zoetermeer? Wij geven je tips op de Inspiratie pagina! Ontdek bijvoorbeeld waar je de lekkerste koffie kunt halen of waar je de uniekste foto's voor Instagram kunt maken.